Програма Еразмус+/Міжнародна мобільність в Університеті Думлупінар, м. Кютаг’я, Туреччина

Shares

24-30 липня 2022 р. представники кафедр Державного університету «Житомирська політехніка» беруть участь у програмі Еразмус+/Міжнародна мобільність в Університеті Думлупінар, м. Кютаг’я, Туреччина.

Метою стажування є розвиток співпраці та нетворкінгу між двома університетами. Представники Житомирської політехніки мають можливість ознайомитися з роботою кафедр університету Думлупінар, відвідати лабораторії та навчальні аудиторії.

У процесі стажування відбувається пошук спільних інтересів та налагодження подальшої співпраці в частині навчальної та наукової складової, розробки спільних проєктів, організації конференцій, вебінарів та воркшопів як для студентів, так і для науковців обох університетів.

Представниками делегації Житомирської політехніки є начальник відділу міжнародних зв‘язків Василь МАМРАЙ, завідувач кафедри іноземних мов Наталя АНДРІЙЧУК, заступник декана факультету інформаційно-комп‘ютерних технологій Ольга КОРОТУН, професор кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку Ірина ЖИГЛЕЙ, доценти кафедри екології Марія КОРБУТ та Олена ГЕРАСИМЧУК, фахівець кафедри національної безпеки, публічного управління та адміністрування Наталія КУСІК.

Під час візиту координаторами зустрічей виступають студентки третього курсу факультету публічного управління та адміністрування Житомирської політехніки, спеціальності “Прикладна лінгвістика” Зоряна ОСИПЕНКО та Анюта ШИКАЛО, які перебувають в Університеті Думлупінар у рамках програми академічної мобільності Еразмус+.

Дякуємо партнерам за підтримку та сподіваємось на подальшу співпрацю!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */