Вебінар «CYBERSECURITY EDUCATION – TRENDS AND FOCUS 2022» від директора з інформаційної безпеки компанії SoftServe Михайла Кропиви

Shares

Постійний розвиток і зміни в галузі інформаційних технологій змушують провідні українські та міжнародні компанії докладати значних зусиль щодо залучення нових висококваліфікованих фахівців. Більшість великих ІТ-компаній запровадили власні спеціалізовані освітні програми або навіть створили власні освітні структурні підрозділи, які проводять різноманітні освітні заходи для внутрішньої та зовнішньої аудиторії.

Однією з компаній, яка у канікулярний період традиційно займається навчанням та підвищенням рівня освіченості викладачів українських університетів, є компанія SoftServe. Цього літа компанія провадить такі освітні проекти як «Tech Summer for Teachers Bootcamp» та «Teacher’s DevOps Course». До цих проектів долучилися викладачі Державного університету «Житомирська політехніка», які забезпечують викладання фахових дисциплін для здобувачів вищої освіти бакалаврських і магістерських освітньо-професійних програм спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія» та 125 «Кібербезпека».

28 липня 2022 року у межах проекту «Tech Summer for Teachers Bootcamp» викладачі кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Єлизавета Байлюк, Олександра Покотило, Андрій Єфіменко, Володимир Воротніков, Юрій Россінський, Олександр Пірог долучилися до  вебінару «Cybersecurity education – trends and focus 2022», який проводився директором з інформаційної безпеки компанії SoftServe Михайлом Кропивою.

У межах своєї півторагодинної доповіді пан Михайло представив сучасне бачення вимог  ринку від компаній роботодавців щодо навчання університетських здобувачів вищої освіти з кібербезпеки, навів приклади взаємодії з покращення підготовки здобувачів освіти між компанією SoftServe та університетами-партнерами, проінформував про вимоги щодо володіння відповідними кібербезпековими інструментами. Слухачі поставили багато різноманітних питань за тематикою вебінару, а пан Михайло надав на них вичерпні відповіді та коментарі.

Наприкінці до розмови долучилася координатор та керівник проекту «Tech Summer for Teachers Bootcamp» Марія Рашкевич, яка відповіла на питання аудиторії щодо організації та провадження проекту та поінформувала про можливості співпраці з компанією SoftServe.

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */