Круглий стіл зі стейкхолдерами за спеціальністю 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»

Shares

13 червня 2022 року в онлайн форматі відбувся круглий стіл зі стейкхолдерами кафедри автомобілів і транспортних технологій Житомирської політехніки. Порядок денний зустрічі був присвячений обговоренню проекту освітньої програми «Розумний транспорт і міська логістика» за освітнім ступенем магістр зі спеціальності 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».

У заході взяли участь працівники деканату, науково-педагогічні працівники кафедри автомобілів і транспортних технологій, здобувачі вищої освіти освітньої програми «Розумний транспорт і міська логістика» денної та заочної форм навчання і роботодавці:

Грибан Микола, начальник відділу державного нагляду (контролю) у Житомирській області Державної служби України з безпеки на транспорті;

Федорченко Дмитро, голова Наглядової ради, співвласник ПАТ Житомирське АТП 11854;

та представники академічної спільноти:

Чуйко Сергій, голова циклової комісії транспортних технологій (на автомобільному транспорті) ВСП «Житомирський автомобільно-дорожній фаховий коледж НТУ”.

Зустріч передбачала презентацію проекту освітньої програми підготовки магістрів за спеціальністю 275 «Транспортні технології (за видами)» зі спеціалізації 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», презентацію наукових напрямів роботи кафедри в межах цієї спеціальності Особлива увага була зосереджена на сучасних умовах праці фахівців транспортної сфери та тих компетентостях, якими вони повинні володіти.

Крім представників підприємств транспортної галузі міста Житомир, активну участь в обговоренні освітніх програм взяли й студенти відповідної спеціальності.

За результатами обговорення були визначені напрями подальшої співпраці з компаніями, представники яких були присутні на зустрічі. Це і залучення фахівців компаній до участі у освітньому процесі, і проходження практик студентів Житомирської політехніки на підприємствах, а також інші напрями співпраці.

Ряд слушних зауважень щодо змісту освітніх програм було прийнято до уваги і буде враховано при формуванні освітніх програм на 2022 рік вступу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */