Круглий стіл зі стейкхолдерами за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт»

Shares

Круглий стіл зі стейкхолдерами за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт»

13 червня 2022 року в онлайн форматі відбувся круглий стіл зі стейкхолдерами кафедри автомобілів і транспортних технологій Державного університету «Житомирської політехніки». Порядок денний зустрічі був присвячений обговоренню проектів освітніх програм за ступенями бакалавра, магістра та доктор філософії за спеціальністю «Автомобільний транспорт».

У заході взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри автомобілів і транспортних технологій та представники академічної спільноти від університетів: Національно транспортного університету, Вінницького національно технічного університету, Луцького національно технічного університету. Від студентства були присутні здобувачі вищої освіти спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» денної та заочної форм навчання. Роботодавці: Грибан Микола, начальник Управління Укртарнсбезпеки в Житомирській області; Федорченко Дмитро, голова Наглядової ради, співвласник ПАТ Житомирське АТП 11854; Самарін Олег – головний спеціаліст управління транспорту і зв’язку міської ради

Зустріч передбачала презентацію проектів освітніх програм підготовки бакалаврів, магістрів і доктору філософії за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт» та обговорення її змісту з учасниками. Особлива увага була зосереджена на сучасних умовах праці фахівців транспортної сфери та тих компетентостях, якими вони повинні володіти.

Крім представників підприємств транспортної галузі міста Житомир, активну участь в обговоренні освітніх програм взяли й студенти та аспіранти відповідної спеціальності.

За результатами обговорення були визначені напрями подальшої співпраці з компаніями та науковими установами, представники яких були присутні на зустрічі. Це і залучення фахівців компаній до участі у освітньому процесі, і проходження практик студентів Житомирської політехніки на підприємствах, а також інші напрями співпраці.

Ряд слушних зауважень щодо змісту освітніх програм було прийнято до уваги і буде враховано при формуванні освітніх та освітньо-наукових програм на 2022 рік вступу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */