Привітання вихованців Потіївського навчально-реабілітаційного центру Житомирської обласної ради

Shares

До Дня святого Миколая студенти ГЕФ Державного університету «Житомирська політехніка» відвідали з подарунками вихованців Потіївського навчально-реабілітаційного центру Житомирської обласної ради.

Цьогоріч наші студенти Медведєва Вікторія, Виговський Дмитро, Смоляр Софія та Кастромін Дмитро подарували дітям Казку про світлячка та дівчинку. Роль дівчинки виконала Світлана Єгорова – працівник адміністрації університету, випускниця нашого факультету і постійний учасник новорічних привітань для діток у студентські роки.

Також до новорічного привітання приєднався колектив театру вогню “Дім Сонця”, учасницею якого є наша студентка 4 курсу групи ТЗНС-38 Корзун Зарина. Вони підготували неймовірне новорічне світлове шоу для діток.

У відповідь, для нашого студентського Святого Миколая діти центру підготували безліч творчих номерів і навіть влаштували драйвовий танцювальний флеш-моб разом зі святковими героями. А Святий Миколай кожному дарував іграшки та сюрпризи. Наприкінці свята дітки отримали солодкі подарунки. Студенти отримали безмежне задоволення від можливості подарувати дітям свято!

Щиро вдячні всім нашим студентам та їх батькам, викладачам, співробітникам та випускникам Житомирської політехніки, хто долучився до нашого благодійного збору коштів! Дякуємо керівництву Житомирської кондитерської фабрики «Житомирські ласощі»  за чудові новорічні подарунки. Дякуємо адміністрації Житомирської політехніки, в особі ректора Віктора Євдокимова, за можливість щорічно відвідувати діточок та дарувати їм радість.

Всі ми РАЗОМ робимо наш світ добрішим та щасливішим!

ВАШ, гірничо-екологічний факультет!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */