ІНКЛЮЗИВНА ОСВІТА В РАМКАХ ПРОЄКТУ “ERASMUS+” ТА ГО “ПАРОСТОК”

Shares

Інклюзивна освіта як індивідуальна траєкторія особистісного зростання, тому в рамках проєкту Erasmus+, партнерською організацією ГО “Паросток” підготовлено особливий відеоконтент саме для забезпечення такої  інклюзивної освіти, яка буде реалізована для людей з особливими потребами. Кожен з цих відеороликів допоможе людям з обмеженими можливостями знайти відповіді на ті запитання, які раніше були складними та зовсім незрозумілими.

  «Інклюзивна освіта: шлях у майбутнє»!

1. Всеукраїнська онлайн академія усвідомленого громадянина спрямована на підвищення рівня громадянської свідомості, сприяння самореалізації та соціальній інтеграції студентів з інвалідністю закладів вищої освіти та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти України, а також включення їх в повноцінне та активне життя в громадах.

  1. Волонтерство допомагає людям з інвалідністю змінювати себе та навколишній світ, руйнуючи негативні бар’єри. Адже, коли допомагаєш іншим, то допомагаєш й собі!

  1. Молодим людям з інвалідністю набридає обмежувати власне життя квартирою та соціальними мережами. Дізнайся,  з чого починається їхній рух до кардинальних позитивних змін життя в команді однодумців.

  1. Щодня життя підкидає людям з інвалідністю чимало питань і проблем, які вимагають  правильних відповідей та ефективних рішень. Деякі з них прості, але багато з них –  не зовсім.   Аби рішення завжди були правильні, потрібно  розвинути  критичне мислення – найважливішу сучасну навичку.

  1. Волонтерство допомагає людям з інвалідністю знайти себе й отримувати задоволення від життя. Воно дає можливість підтримувати, допомагати, консультувати без обмежень!

Відеоролики створено у рамках проєкту «Розвивайся. Дій. Впливай!», який реалізується Громадською організацією Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток»  за підтримки Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю за рахунок коштів державного бюджету.

Facebook-сторінка проєкту

This project has been funded with support from the European Commission. This document reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained there in.

Цей проєкт фінансується за підтримки Європейської Комісії. Цей документ відображає лише погляди автора, і Комісія не несе відповідальності за будь-яке використання інформації, що міститься в документі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */