Про академічну доброчесність на факультеті бізнесу та сфери обслуговування Житомирської політехніки

Shares

Одним із ключових питань порядку денного Зборів трудового колективу факультету бізнесу та сфери обслуговування, які відбулися 22 грудня 2021 р., було обговорення основних положень Кодексу академічної доброчесності Державного університету «Житомирська політехніка». Декан факультету ТАРАСЮК Галина наголосила на важливості дотримання основних положень Кодексу науково-педагогічними, науковими працівниками та іншими категоріями співробітників факультету з дотриманням при цьому основних моральних і правових норм академічної поведінки.

Заступник декана ПАЩЕНКО Ольга представила основні положення Кодексу академічної доброчесності Державного університету «Житомирська політехніка». Основну увагу було приділено необхідності встановлення чесних і відкритих відносин між усіма учасниками освітньо-наукового процесу, спрямованих на підвищення іміджу Університету, якості освітніх програм, наукових досліджень та проєктів.

До відома учасників зборів трудового колективу доведено принципи та фундаментальні цінності академічної доброчесності та етики академічних взаємовідносин, види порушень академічної доброчесності та етики академічних взаємовідносин під час здійснення освітньо-наукової діяльності. Увагу присутніх було акцентовано також на академічній відповідальності за порушення академічної доброчесності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */