Презентація видань з просування бізнесу у Фейсбук та Інстаграм від автора, координатора проекту «Норвегія-Україна», Ольги Філіної

Shares

11 грудня 2021 р. в Житомирській політехніці для слухачів проєкту «Норвегія-Україна» відбулася презентація надзвичайно цікавих та корисних книг, авторами яких є практики в сфері SMM Анна Гвоздева та Ольга Філіна: книги-тренінгу «ФЕЙСБУК ТА ІНСТАГРАМ. Від створення сторінки до розвиненої спільноти за 30 днів» та книги-інструкції з налаштування рекламних кампаній та керування ними «РЕКЛАМА У ФЕЙСБУКУ ТА ІНСТАГРАМІ».

Дані книги були подаровані слухачам проекту осіннього семестру Міжнародним фондом соціальної адаптації, а також є у вільному доступі на сайті цієї громадської організації, о дає можливість ознайомитись з ними всім бажаючим.

Оскільки презентація відбулась в кінці навчального семестру і слухачі курсів в Житомирській політехніці були вже знайомі з основами роботи в соціальних мережах, зустріч відбулась в форматі живої дискусії, обміну досвідом. Ольга Філіна, яка презентувала книгу, надала відповіді на питання слухачів, а також ряд корисних порад, які стануть їм у пригоді.

Дякуємо Фонду соціальної адаптації та Ользі Філіній за можливості, корисні видання та надзвичайно цікаві зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */