Команда ФПУП – переможець DANCE BATTLE 2021

Shares

У Житомирські політехніці відбулись традиційні змагання DANCE BATTLE 2021! 5 факультетів – 5 команд! Емоції, драйв, сучасна музика і світло, а також – Танець.

DANCE BATTLE – змагання, що дає можливість розкрити свої здібності та таланти, змагання, яке показує, що нічого неможливого немає, було б лише бажання. В актовій залі університету – студенти, викладачі, гості, випускники!

Оцінювали виступи команди поважне журі, у складі якого були як представники студентства, керівництва університету, так і справжні фахівці у сфері спортивного і бального танцю, хореографії.

Основними критеріями, якими керувалися члени журі були: синхронність, технічність, сценічність, концепція танцю та в цілому загальне враження від виступу команди.

За результатами запеклих змагань, переможцем DANCE BATTLE 2021 стала команда ФПУП. Друге місце виборола команда ГЕФ, третє – ФБСО, четверте ФКІТМР, п’яте – ФІКТ! Крім того, команда ФПУП стала й переможцем конкурсу на Приз глядацьких симпатій. Усі студенти Житомирської політехніки протягом доби мали можливість проголосувати за свою улюблену команду в особистому електронному кабінеті студента.

Вітаємо всі команди та дякуємо за подаровані емоції!

Приз для команди-переможця DANCE BATTLE 2021 та усіх учасників змагань – автобусна поїздка у будь-яке місто України за їх вибором!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */