“Фінансова гостина”в рамках волонтерського руху поширення знань з фінансової грамотності

Shares

10 грудня  2021 року відбулась цікава зустріч-година – «Фінансова гостина» – для учнів 5-8 класів Житомирської спецшколи Житомирської обласної ради  з викладачами кафедри фінансів і кредиту, а також із студентами-фінансистами 3 курсу Державного університету «Житомирська політехніка» в рамках волонтерського руху поширення знань з фінансової грамотності та з нагоди заходів, присвячених святкуванню Новорічних свят.

Доц. Александрова М.М. та студенти-фінансисти на «гостині» обговорили питання виникнення та обігу грошей, використання та обслуговування пластикових електронних банківських карток, елементи їх захисту, можливості захисту особистої інформації від шахраїв.

Учні змайстрували паперові «літачки фінансової мрії», що допомогло встановити фінансову ціль та розкрило можливості нагромадження й збереження коштів.

Такі «цікавинки» сприяють підвищенню рівня обізнаності дітей в галузі фінансів, формують позитивне сприйняття фінансових знань, орієнтують на необхідність утворення власних фінансових резервів для майбутнього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */