Представники Житомирської політехніки – члени журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади школярів з екології

Shares

11 грудня 2021 року в ЗОШ № 5 м. Житомира відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади школярів з екології. У конкурсі взяли участь учні 9–11 класів м. Житомира і с. Вереси. До складу журі конкурсу увійшли науковці кафедри екології Державного університету «Житомирська політехніка» − професор Олена Уваєва та доцент Марія Корбут, а також досвідчені вчителі-біологи шкіл м. Житомира.

Учні підготували різнопланові роботи на актуальні екологічні проблеми, пов’язані із проблемою короїдного всихання соснових лісів, перспективністю органічного виробництва, стану ґрунтового покриву у Житомирському регіоні, проблемою утилізації одноразових масок та інші.

За підсумками трьох випробувань (оцінювання контрольної роботи з екології, заочне оцінювання екологічного проєкту та його захист), члени журі обрали переможців конкурсу.

У межах профорієнтаційної роботи викладачі кафедри екології розповіли про переваги навчання на екологічних спеціальностях гірничо-екологічного факультету Державного університету «Житомирська політехніка». Пишаємося нашою екологічно свідомою молоддю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */