Налагодження співпраці Житомирської політехніки з компанією ТОВ ТЕЛЕСВІТ

Shares

Ринок Інтернет-послуг розвивається швидкими темпами і вимагає постійного розвитку та розширення ІТ-інфраструктури за рахунок впровадження нових технологій. На українському ринку працює багато компаній, які будують, розвивають, експлуатують, захищають складні мережні інфраструктури та компаній, які надають послуги широкосмугового доступу до мережі Інтернет, а також послуги ІP-телефонії та ІР-TV, відеоспостереження, технічного захисту інформації, кіберзахисту тощо. Безумовно, що нові технології самі по собі не дають очікуваного результату без людей, які працюють з ними. Кожна ІТ-компанія зацікавлена у тому, щоб у ній працювали кращі мережні інженери, системні адміністратори, фахівці з кібербезпеки, які володіють технологіями і можуть ефективно їх використовувати.

Зазвичай українські заклади вищої освіти забезпечують підготовку здобувачів вищої освіти на досить високому рівні, але досить часто майбутнім фахівцям не вистачає саме сучасної практичної підготовки. Загальна якість підготовки підвищується саму у тих випадках, коли до освітнього процесу долучаються як університетські викладачі, так і представники індустрії. Гаранти освітніх програм та науково-педагогічні працівники факультету інформаційно-компʼютерних технологій Житомирської політехніки, займають проактивну позицію з цього питання і провадять активну діяльність щодо залучення до освітнього процесу представників провідних ІТ-компаній України.

Черговим кроком, спрямованим на підвищення рівня підготовки студентів спеціальностей 123 Компʼютерна інженерія та 125 Кібербезпека стало укладання у листопаді 2021 року договору про партнерство та співробітництво між Державним університетом «Житомирська політехніка» та провідним українським Інтернет-провайдером компанією ТОВ «Телесвіт», відомою під брендом Volia. Співпраця в межах укладеного договору надає можливість студентам Житомирської політехніки ознайомитися з неоціненним досвідом фахівців ТОВ «Телесвіт» з побудови, експлуатації, захисту складних мережних інфраструктур. Окрім того, студентам надається більше можливостей щодо проходження виробничих та переддипломних практик, стажувань та подальшого працевлаштування на інженерних посадах у різних підрозділах компанії.

Щира подяка компанії ТОВ «Телесвіт за співпрацю!

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Презентація для студентів ТОВ ТЕЛЕСВІТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */