Житомирська політехніка відзначена Подякою за сприяння в реалізації міжнародної екологічної акції

Shares

23 листопада 2021 року в Житомирській ОДА відбулося урочисте підбиття підсумків екологічної ініціативи «Висадження дерев одним мільйоном людей за 1 добу» в рамках глобального проекту «Greening of the Planet» в Житомирській області.

Участь у заході взяли голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, його заступник Віктор Градівський, голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець, голова БФ «Озеленення України» Ганна Крисюк, організатор проекту «Greening of the Planet» в Житомирській області Ліліана Дмитрієва, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, лісгоспів та учасників ініціативи Житомирщини.

Під час урочистостей організатори вручили Віталію Бунечку відзнаку «Рекорд України» відповідно до кількості висаджених дерев у області за один день.

Державний університет “Житомирська політехніка” був відзначений Подякою від організаторів за сприяння в реалізації Міжнародної екологічної акції. Нагадаємо, що більше ніж 100 студентів та працівників університету долучились до відповідної ініціативи. 30 жовтня 2021 року на двох ділянках площею більше ніж 2 га, Березівського лісництва та Корабельного лісництва ДП “Житомирське ЛГ”, було висаджено 5500 саджанців.

Дякуємо всім, завдяки кому дана міднародна екологічна ініціатива стала реальністю! Дякуємо представникам всіх факультетів Житомирської політехніки за екологічну свідомість! Дякуємо кафедрі екології Житомирської політехніки за координацію участі університету у ініціативі «Висадження дерев одним мільйоном людей за 1 добу»!

Детально про подію: офіційний сайт Житомирської обласної державної адміністрації

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */