Студент Житомирської політехніки Віталій Мєдвєдєв – лауреат IV Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Лиманські зорі»

Shares

За підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України в листопаді 2021 року у м. Миколаєві відбувся IV Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Лиманські зорі».

У зв’язку з карантинними обмеженнями, фестиваль-конкурс проходив дистанційно. Від Житомирської політехніки у фестивалі брав участь студент ФІКТ, гр. ПІ-61 Віталій МЄДВЄДЄВ, який представив в номінації вокальне мистецтво/естрадний вокал пісню «Broken vow» та був відзначений дипломом Лауреата 1 ступеню, набравши 95,5 балів зі 100!

Журі у складі Олени Завацької (володарки почесного ордену України «Берегиня України»), Ольги Преди (члена журі багатьох фестивалів та конкурсів), Вероніки Левко (кандидата мистецтвознавства), Дар’ї Лотоцької (співачки, артистки-вокалістки) відзначили виступ вокаліста студентського ансамблю “Акорд” Житомирської політехніки, його чудовий чистий голос із природнім звучанням.

Вітаємо Віталія МЄДВЄДЕВА (художній керівник Голуб Л.М.) та бажаємо вдалих творчих злетів і перемог!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */