Лекція для студентів Житомирської політехніки від представника компанії-партнера ТОВ «ФРІНЕТ»

Shares

Залучення фахівців-практиків з ІТ-сфери до освітнього процесу завжди підвищує якість набуття відповідних професійних компетентностей здобувачами вищої освіти галузі 12 “Інформаційні технології”. В Житомирській політехніці цей процес провадиться у багатьох формах: лекції, семінари, практичні заняття, екскурсії, презентації, тренінги тощо. Викладачі та співробітники університету докладають значних зусиль, щоб він здійснювався на постійній основі. З цією метою активно провадиться співпраця з наявними та проводяться заходи щодо долучення нових компаній-партнерів.

23 листопада 2021 року у межах укладеного договору про партнерство і співробітництво між Державним університетом «Житомирська політехніка» та ТОВ «Фрінет» для студентів спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія», 125 «Кібербезпека» представником компанії, начальником відділу сервісного обслуговування технічної служби Житомирської філії ТОВ «Фрінет» Ярославом Кручинським було проведено лекцію на тему «Інтернет в Україні та компанія “Фрінет”, як національний провайдер».

У лекції спікером були висвітлені підходи щодо організації мереж провідних Інтернет-провайдерів України, розглянуті та проаналізовані особливості організації мережі компанії ТОВ «Фрінет», описані технології та розглянуто обладнання для підключення кінцевих користувачів мережі компанії, представлені перспективи розвитку мережі Інтернет в регіональному та світовому контекстах. Після завершення лекції студенти мали можливість поспілкуватися з лектором та отримати відповіді на цікаві  для них питання.

Наданий на лекції матеріал є актуальним доповненням і розширенням матеріалу освітніх компонент, що викладаються університетськими викладачами.

Щира подяка компанії ТОВ «Фрінет» та особисто Ярославу Кручинському!

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */