Всеукраїнський онлайн-конгрес-2021 для майбутніх екологів: інтерактивна студія у Житомирській політехніці

Shares

Сьогодні, 24 листопада 2021 року студенти та викладачі Державного університету «Житомирська політехніка» взяли участь у Всеукраїнському онлайн-конгресі-2021 для майбутніх екологів «ПЛАТФОРМА ВЗАЄМОДІЇ «ЕКОПРОФЕСІЇ МАЙБУТНЬОГО – МАЙБУТНЄ ЕКОПРОФЕСІЙ», який був організований Професійною асоціацією екологів України та Національним центром сталого розвитку в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансування урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

На базі Житомирської політехніки було організовано студентами та викладачами кафедри екології інтерактивну студію для можливості побудови «живого» діалогу з практиками-екологами. До студії долучився заслужений природоохоронець України, голова Комітету з охорони надр ПАЕУ Іван Олексійович Паламарчук. У заході взяли участь понад 60 навчальних закладів зі всієї України, інтерактивні студії науковців та студентів із Києва, Львова, Полтави, Дніпра, Краматорська тощо.

В рамках заходу піднімались різноманітні питання та розглядались теми від екологів-практиків різних сфер економічної діяльності країни: «Майбутнє природокористування та природозбереження: Україна і світ»; «Екофахівці нового покоління і розвиток прикладної сфери охорони довкілля»; «Трансформація державної політики в екосфері та сфері екологічної освіти»; «Стратегія сталого розвитку: погляд у майбутнє»; «Управління професійним розвитком в охороні довкілля та маркетинг екоособистості»; «Залучення в професію або як студенту почати працювати і заробити в сфері екологізації?»; «Цифрова трансформація управління охороною довкілля». Участь у заході також взяли стейкхолдери, роботодавці, представники державних органів влади.

За екологами майбутнє! Навчаємось, розвиваємось, самовдосконалюємось!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */