Науково-педагогічні працівники Житомирської політехніки відзначені Подяками Міністерства освіти і науки України

Shares

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 27.09.2021р. №378-к “Про нагородження Подякою Міністерства освіти і науки України”, з метою відзначення членів Експертної ради МОН України за проведення експертизи проєктів, проміжних та анотованих звітів наукових робіт, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, які працюють у закладах вищої освіти та наукових установах, що належать до сфери управління МОН України з 2016 року по 2020 рік, Подяками Міністерства освіти і науки України нагороджені науково-педагогічні працівники Державного університету “Житомирська політехніка” та члени відповідних секцій експертної ради МОН України:

“Нові технології розвитку: транспортної системи, у тому числі розумний, зелений та інтегрований транспорт; ракетно-космічної галузі, авіа- і суднобудування; озброєння та військової техніки; дослідження з найбільш важливих проблем ядерної фізики, радіофізики та астрономії”:

Бегерський Дмитро Богданович, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри  автомобілів і транспортних технологій.

“Нові технології екологічно чистого виробництва та будівництва, охорони навколишнього природного середовища, видобутку та переробки корисних копалин; хімічні процеси та речовини в екології, раціональне природокористування”:

Давидова Ірина Володимирівна кандидат технічних наук, доцент кафедри екології;

Коцюба Ірина Григорівна,  доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри екології.

“Технологічне оновлення та розвиток агропромислового комплексу; органічне виробництво і продовольча безпека”:

Замула Ірина Валеріївна, доктор економічних наук, професор кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку.

“Актуальні проблеми педагогіки, психології та соціології; інтеграція до європейського науково-освітнього простору; соціально-економічна реабілітація військовослужбовців з місць військових конфліктів, сімей поранених і загиблих; підтримка обдарованої молоді та формування у дітей сучасного світогляду, моральної і громадянської позиції”:

Легенчук Сергій  Федорович, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку:

“Розвиток сучасних інформаційних, комунікаційних технологій, робототехніки”:

Вакалюк Тетяна Анатоліївна, доктор педагогічних наук, професор кафедри інженерії програмного забезпечення;

Ткачук Андрій Геннадійович, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ім. проф. Б.Б. Самотокіна;

Ципоренко Віталій Валентинович, кандидат технічних наук, доцент кафедри біомедичної інженерії та телекомунікацій.

Вітаємо науково-педагогічних працівників Житомирської політехніки з визнанням їх роботи у складі Експертної ради МОН України! Подальших вам успіхів!

Джерело: Наказ МОН України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */