Участь представників Житомирської політехніки у Осінньому Boot Camp інструкторів академій Cisco – 2021

Shares

29 жовтня 2021 року після дворічної перерви, повʼязаної з пандемією, відбулася знаковий для української спільноти інструкторів Cisco подія – Всеукраїнський Boot Camp інструкторів академій Cisco – 2021. До організаційного комітету буткампу цього року поряд з ТНТУ імені Івана Пулюя, КНУ імені Тараса Шевченка, НУ «Львівська політехніка», НУБІП, НТУ “Дніпровська політехніка” долучилася і Житомирська політехніка.

Цього разу захід відбувався у змішаному форматі, частина  доповідачів та учасників взяли участь очно, частина – дистанційно. Основною метою буткампу було поширення досвіду та практик спільноти з викладання навчальних курсів професійного спрямування: CCNA, CyberOps Associate, Network Security, DevNet Associate.

Провідні українські інструктори провели воркшопи з наступних тем:

  1. IPv6 в курсі CCNAv7 (Олександр Борецький, тренер-інструкторів КНУ імені Тараса Шевченка).
  2. Керування хмарною мережею побудованою на базі обладнання Cisco Meraki (Яна Панферова, тренер-інструкторів НТУ “Дніпровська політехніка”).
  3. Організація зонової безпеки у комп’ютерній мережі (Андрій Блозва, інструктор НУБІП).
  4. Налаштування IPSec VPN у форматі ASA–ASA (Орест Костів, інструктор НУ «Львівська політехніка»).
  5. Використання технологій безпеки Layer 2 та Endpoint Security (Тарас Лобур, інструктор ТНТУ імені Івана Пулюя).
  6. Автоматизація керування мережевими пристроями (Євген Слюсар, тренер-інструкторів КНУ імені Тараса Шевченка).
  7. Ефективне використання інструментів курсу  DevNet  для попередження атак на веб сервери (Олександр Лінчук, інструктор ЛНТУ, фахівець з організації інформаційної безпеки в компанії Dalys Automotive Group).

На пленарному засіданні виступили:

  1. Сергій Мартинчук (голова представництва Cisco в Україні) який у доповіді окреслив напрямки руху компанії у царині цифровізації
  2. Karsten Simons (NetAcad Regional Manager Visegrad, Russia & CIS and NetAcad Lead Ukraine) з доповіддю Creating an inclusive Future with Cisco Networking Academy
  3. Євген Бондарець (генеральний Менеджер ISSP Training Center, керівник напрямку Professional Workforce Upskilling в рамках проекту «Кібербезпека критичної інфраструктури України» від USAID, який презентував можливості залучення до грантової програми USAID.

4 Raquel Martinez Hernandez (Cisco) Europe Technical Manager з технічними доповідями NetAcad news and updates та New Possibilities in Packet Tracer 8: Network automation and Enhanced Physical Mode.

Житомирська політехніки була представлена потужною командою викладачів кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки, кафедри біомедичної інженерії та телекомунікацій, кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій. До заходу долучилися інструктори університетської академії Cisco Єлизавета Байлюк, Олександра Покотило, Ігор Пулеко, Дмитро Морозов, Олександр Дубина, Олександр Добржанський та керівник Центру підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco Житомирської політехніки Андрій Єфіменко.

Участь у заході була дійсно якісним підвищенням кваліфікації, яка отримала підтвердження відповідними сертифікатами, а також неоціненним джерелом інформації для подальшого професійного розвитку і налагодження співпраці. Отриманий досвід вже впроваджується в освітній процес навчальних дисциплін, що викладаються студентам спеціальностей підготовки кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки 123 «Компʼютерна інженерія» та 125 «Кібербезпека».

Подяка всім представникам оргкомітету та особисто керівнику Центру підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco ТНТУ ТНТУ імені Івана Пулюя Сергію Марценку за чудово організований та проведений захід, теплу та щиру атмосферу професійного і особистого спілкування.

P.S. Матеріали та записи воркшопів розміщено на сайті підтримки буткампу networkacad.net у відповідних розділах.

Certificate_A_Yefimenko_Осінній_Boot_Camp_академій_Cisco_29_жовтня Yelyzaveta_Bailiuk_Cisco_Boot_Camp_Certifiсate – 2021 Oleksandra_Pokotylo_Cisco_Boot_Camp_Certifiсate -2021 Certificate_O_Dubyna_Осінній_Boot_Camp_академій_Cisco_29_жовтня Certificate_O_Dobrzhanskyi_Осінній_Boot_Camp_академій_Cisco_29_жовтня Certificate_I_Puleko_Осінній_Boot_Camp_академій_Cisco_29_жовтня Certificate_D_Morozov_Осінній_Boot_Camp_академій_Cisco_29_жовтня

Центр підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco Державного університету «Житомирська політехніка»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */