Тематична бесіда для студентів ФБСО «Декларація відповідальності людини: 15 ефективних порад для здорового та успішного майбутнього»

Shares

Згідно з Постановою Верховної Ради № 5286 від 16 липня 2021 року 19 жовтня українці відзначають Всеукраїнський День відповідальності людини.

З нагоди Всеукраїнського Дня відповідальності людини та вшанування пам’яті автора Декларації відповідальності людини Богдана Гаврилишина зі здобувачами освіти спеціальності «Готельна-ресторанна справа» (групи ГРС-2 та ГРС-3), завідувачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Юлією ДАВИДЮК була проведена тематична бесіда «Декларація відповідальності людини: 15 ефективних порад для здорового та успішного майбутнього».

В ході бесіди було обговорено зміст Декларації – 15 ефективних пунктів для здорового й успішного майбутнього людства. Універсальні кроки для становлення особистості відповідальної людини, роль якої в розвитку свідомого громадянського суспільства вимірюється наполегливим самовдосконаленням, повагою до ближніх, підтримкою сім’ї, любов’ю до навколишнього середовища, зусиллями й прагненнями зберегти культурні надбання країни й людства та щирою взаємодією зі світом. Під час дискусії учасники говорили про значення відповідальності людини на всіх рівнях життя та важливість обдуманих рішень і вчинків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */