День відповідальності людини 2021: “капсула часу” гірничо-екологічного факультету

Shares

З нагоди Всеукраїнського Дня відповідальності людини,  19 жовтня старости академічних груп гірничо-екологічного факультету Житомирської політехніки на чолі із заступником декана Ганною КІРЕЙЦЕВОЮ провели бесіду-зустріч на тему: «15 сходинок особистісного зросту (за Б. Гаврилішиним) як шлях до власної значущості».

Під час зустрічі, її учасники дискутували про передумови виникнення Дня відповідальності людини у історичному аспекті та особливу увагу  приділили висвітленню особистіості Богдана Гаврилишина, а також визначенню того, для чого потрібна «Декларація відповідальності людини».

По завершенню, всі присутні заклали «капсулу часу» терміном на 5 років. Хто не бажає вписати своє ім’я в історію? Ми буквально це зробили: описали які зміни на факультеті, в університеті, у громаді ми б хотіли побачити за наступні 5 років, та який вклад особисто учасники готові зробити для реалізації цих змін.

P.S. Важливо пам’ятати, що кожен день – це день відповідальних дій! А 19 жовтня стане для нас тим днем у році, коли ми відзначимо себе за кожен прояв своєї особистої відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */