Виставка творчих робіт викладачів та студентів ФІКТ, присвячена Дню відповідальності людини

Shares

Викладачі та студенти ФІКТ Житомирської політехніки долучилися до урочистостей, присвячених Всеукраїнському Дню відповідальності людини, який розпочали відзначати 19 жовтня 2021 року у день народження Богдана Гаврилишина, автора «Декларації відповідальності людини». Ця особистість – постать історичної величини, взірець у сфері науки і мистецтва, який є ще й прикладом успішності в особистому житті.

Для студентів та науковців ФІКТ кожен день –  день відповідальних дій. Бути творчою та креативною людиною – це відповідально, гідно та сучасно. Свої творчі роботи для виставки, що відбулася 19 жовтня у каб. 101 представили студенти: Буханевич Оксана, ІПЗ-19-1, Ашихін Ілля КН-20-1, Грицюк Владислав, ІПЗ-21-1, КН20-2. Артур Турлий, Артем Верещинський, Макс Шевченко, Кухаренко Анастасія, КІ-20-1, Шарковський Роман КБ-21-2, Міщук Вероніка, Нікіта Білявський, КІ-4, ІСТ-20-1, Присяжнюк Ярослава, КБ-21-2 та інші. З викладачів та співробітників ФІКТ долучилися власними роботами до експозиції  Свінцицька Олександра, Тишко Аліна, Нікітчук Тетяна, Вакалюк Тетяна, Колос Катерина, Суйковська Олена, Граф Марина, Оксана Окунькова, Юрій Лисогор.

Приємно навчатися та працювати з такими талановитими людьми. Щиро вдячні всім учасникам за наполегливість та креативність! Успіхів та натхнення вам у майбутньому! Будьте відповідальними!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */