Студентський ректор Олексій Пилипчук – учасник Громадянського лекторію на тему «Громадянин, громада і держава» (м. Полтава)

Shares

9 жовтня 2021 року на базі Полтавського художнього музею ім. Миколи Ярошенка (Галерея мистецтв), за сприяння Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Студентська республіка”, відбувся Громадянський лекторій на тему “Громадянин, громада і держава”.

Заходи такого формату необхідні для молоді, адже важливість громадянського просвітництва є беззаперечною особливо в умовах, коли є суспільні суперечності, обтяжені глобальною пандемією.

Для компетентного діалогу про те, як домогтися розв’язання проблем в інтересах переважної більшості населення, у плекторії брали участь небайдужі громадяни та прогресивні й цікаві експерти – Андрій Куликов, Андрій Окара, о. Антоній Рудий, Григорій Шарий, Юрій Шеляженко та інші. Житомирську політехніку на заході представляв студентський ректор університету Олексій Пилипчук.

Під час лекторію піднімалися питання сільськогосподарського розвитку, армії, ЗМІ, особистої депресії громадян, чим вона може бути викликана, як її побороти, та до яких наслідків це може призвести, якщо цього не попередити та інші питання.

Стислий конспект заходу

Підсумки лекторію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */