Житомирська політехніка долучається до благодійної акції “Монетки дітям”!

Shares

Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки» запрошують протягом вересня долучитись до Всеукраїнської благодійної акції «Монетки дітям», аби у простий та веселий спосіб зібрати монети та перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком.

Монети номіналом у 25 копійок вийшли з обігу майже рік тому, але у багатьох з нас вони й досі лежать у скарбничках без діла. Кожна така монета – це крок назустріч здоровому дитинству для онкохворих дітей!

Державний університет “Житомирська політехніка” долучається до благодійної ініціативи “Монетки дітям”. З 6 вересня по 24 вересня усі бажаючі можуть взяти участь у даній акції.

Що для цього потрібно зробити?

  1. Знайти/зібрати монети номіналом 25 копійок.
  2. Принести монети номіналом 25 копійок в університет. Збираємо монети у наступні способи:
  • на ресепшині університету (1 поверх) буде стояти скринька з наклейкою для збору монет;
  • організований збір у Профкомі студентів університету (відповідальна особа – голова Профкому Сергій Сич, каб. 322а) та Студентському ректораті (відповідальні особи – студентський ректор Олексій Пилипчук та студентські декани факультетів).

Після 27 вересня 2021 року централізовано усі зібрані кошти будуть передані у найближче відділення банку-партнера та переказані на рахунок фонду «Таблеточки»! Банки-партнери акції: Ощадбанк, Райффайзен Банк, ПУМБ, ОТП Банк, МТБ Банк та Індустріалбанк.

Єднаймося заради допомоги онкохворим дітям!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */