Відкриття осіннього семестру реалізації проекту “Норвегія-Україна” у 2021 році

Shares

12 вересня 2021 року об 11.00 в конференц-залі Державного університету «Житомирська політехніка» відбудеться відкриття осіннього семестру реалізації проекту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему», який триватиме протягом вересня-грудня 2021 року.

Даний проект реалізується на підставі договору, який підписано 23 серпня 2021 р. Міжнародним фондом соціальної адаптації (Україна) з Nord університетом (Норвегія) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії. Підготовка здійснюється у двадцяти двох містах України.

У Житомирі партнерами проекту є Державний університет «Житомирська політехніка» та Громадська організація «Центр конверсії та професійної адаптації», які спільно здійснюватимуть професійну перепідготовку за програмою «Підприємництво та web-технології у бізнесі» та соціальну адаптацію більш ніж 30 слухачів – військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх сімей і сімей загиблих з подальшим сприянням їхньому працевлаштуванню.

Проект є соціальним і участь в ньому є безкоштовною.

В Житомирі проект реалізується з вересня 2020 року та налічує вже понад 60 випускників, а в Україні загалом триває з 2007 року та є успішним. З 2021 року Міністерство ветеранів України активно досліджує даний проект та рекомендує його для професійної перепідготовки ветеранів, що дає підстави для залучення місцевої влади до фінансування цього проекту з метою збільшення кількості його слухачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */