Викладач Житомирської політехніки взяв участь у експертному обговоренні Національної стратегії розвитку фінансової грамотності 2025

Shares

Кафедра цифрової економіки та міжнародних економічних відносин Житомирської політехніки не залишається осторонь проектів з підвищення фінансової грамотності та сприяє формуванню успішного фінансово обізнаного суспільства.

3 вересня 2021 року кандидат економічних наук, доцент кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин Віталій БОНДАРЧУК на запрошення Національного банку України взяв участь в експертному обговоренні Національної стратегії розвитку фінансової грамотності 2025.

Національним банком України було презентовано проект Національної стратегії розвитку фінансової грамотності до 2025 року, метою якої є сприяння формуванню у суспільстві вмінь і навичок фінансово грамотних людей. Під час обговорення було проаналізовано поточний стан фінансово грамотності в Україні, розглянуто діяльність Національного банку України в сфері фінансової грамотності та обговорено напрями співпраці із закладами освіти в межах реалізації стратегії.

Учасники обговорення поділились власним досвідом підвищення фінансової грамотності у суспільстві. Віталій БОНДАРЧУК розповів про досвід ведення гуртка з економіки для школярів, що є частиною профорієнтаційної та молодіжної роботи кафедри, забезпечує досягнення цілей якості.

Участь у подібних професійних заходах є успішною практикою кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин та дозволяє постійно удосконалювати освітній процес та модернізувати освітні програми бакалаврського та магістерського рівня за спеціальностями «Міжнародні економічні відносини» та «Економіка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */