Нове мережне обладнання від випускників для лабораторії кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Shares

Однією з важливих ознак визнання успішної діяльності університетської кафедри є постійна активна взаємодія з її випускниками. Кілька тижнів тому відбувся ряд зустрічей науково-педагогічних представників кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки з випускниками 2018 – 2021 років, під час яких відбулося спілкування щодо покращення підготовки студентів спеціальностей 123 Комп’ютерна інженерія та 125 Кібербезпека, зокрема, питань оновлення обладнання лабораторій кафедри, застосування нового сучасного програмного забезпечення, залучення випускників до проведення занять з певних дисциплін. На цих зустрічах було узгоджено кроки щодо провадження цих процесів.

Як результат співпраці, новий навчальний рік кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки розпочинає з новим мережним обладнанням, яке дозволить впровадити в освітній процес нові лабораторні роботи, ввести нові теми курсових робіт, на вищому рівнів проводити практики та дослідження.

Нове мережне обладнання:

– комутатори Cisco Catalyst 2960S-F (з підтримкою технологій стекування);

– стекові модулі Cisco Flexstack;

– стекові кабелі Cisco CAB-STK-E;

– консольні кабелі та перехідники до них;

– інструмент та витратні матеріали для монтажу мереж.

Висловлюємо вдячність випускникам кафедри Євгенію Герасимчуку (група ІСТм-1), Вадиму Миколайчуку (група ІСТм-1), Євгену Бондарчуку (ЗКБ-17) за співпрацю з університетом!

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */