Першокурсникам Житомирської політехніки призначено стипендію ректора університету

Shares

Рішенням Вченої ради Житомирської політехніки студентам-першокурсникам освітнього ступеню «бакалавр», у яких конкурсний бал при зарахуванні або результат ЗНО 200 балів, призначено стипендію ректора Житомирської політехніки на 2021/2022 навчальний рік.

Стипендія відповідно до Положення «Про стипендію ректора «Державного університету «Житомирська політехніка» виплачується у розмірі звичайної академічної стипендії щомісяця.

На урочистостх з нагоди початку нового навчального року, що відбулися 1 вересня, Віктор Євдокимов нагородив відповідними сертифікатами студентів-першокурсників факультету бізнесу та сфери обслуговування та факультету інформаційно-компютерних технологій.

Сертифікат про призначення стипендії ректора отримали:

Бичак Ксенія, ФІКТ,  спеціальність «Інформаційні системи та технології».

Колесник Ольга, ФБСО, спеціальність «Облік і оподаткування».

Сергієнко Дар’я, ФІКТ, спеціальність «Комп’ютерні науки».

Чеверда Анастасія, ФІКТ, спеціальність «Інженерія програмного забезпечення».

Вітаємо наших студентів! Подальших звершень та нових здобутків! Житомирська політехніка продовжує створювати всі умови для якісного та продуктивного навчання студентів та успішно реалізовує одне із стратегічних завдань університету – збільшення середнього конкурсного балу, з яким студенти зараховуються на навчання в університет як за державним замовленням, так і за контрактом.

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */