Свято першокурсника у Житомирській політехніці

Shares
“Урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників Житомирської політехніки повернулися до університету. Політехніка знову наповнюється хвилюваннями, сміхом та новими очікуваннями. Першокурсники переступили поріг своєї вже Альма-матер в присутності своїх батьків та друзів для того, щоб стати кращими та стрімко зануритися у царину знань й почати будувати свою дорогу у професійному житті. У 2021 році ми як ніколи розуміємо цінність особистого спілкування та святкування урочистостей у колі університетської родини!

2000 нових студентів було зараховано за всіма освітніми ступенями до Житомирської політехніки. Пишаюся, що кожен з ВАС обрав наш університет! Вітаю першокурсників з початком навчання в університеті! Вітаю кожного представника трудового колективу та студентства з новим стартом! Впевнений, що Житомирська політехніка виправдає очікування кожного! Успіхів всім на цьому шляху!
Висловлюю вдячність нашим гостям – голові Житомирської ОДА Віталію Бунечко, голові Житомирської обласної ради Володимиру Федоренко,  т.в.о. директора Департаменту освіти і науки ЖОДА Наталії Осипович, директору групи компаній ТОВ “ІСМ ЮА”, ТОВ “Ізігенератор Україна”, ТОВ “Сана Комерс Україна” Дмитру Антонюку за те, що винайшли час та долучилися до урочистостей! Власною активністю ви показуєте свою небайдужість до вітчизняної освіти та підтримку університету у його розвитку!
Вітаю всіх з Днем знань!”
Вітання ректора Житомирської політехніки
Віктора ЄВДОКИМОВА у соціальній мережі Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */