У Житомирській політехніці відбулись урочистості з нагоди посвяти ліцеїстів Наукового ліцею університету

Shares

31 серпня 2021 року у сквері університету відбулись урочистості з нагоди посвяти учнів Наукового ліцею Житомирської політехніки у ліцеїсти. Молоде покоління ліцеїстів, педагоги-фахівці своєї справи, батьки, рідні та друзі університету – всі долучилися до неймовірного дійства відкриття нової сторінки у житті Житомирської політехніки.

Висловлюємо вдячність всім, хто підтримав університет у прагненні заснувати Науковий ліцей – Міністерство освіти і науки України, Житомирську облдержадміністрацію, Житомирську міську раду та колектив Житомирської політехніки! Представниками влади на урочистостях були т.в.о. директора Департаменту освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації ОСИПОВИЧ Наталія та директор Департаменту освіти Житомирської міської ради АРЕНДАРЧУК Валентин.

Пишаємося, що у 2021 році 104 ліцеїсти були зараховані на основі конкурсного відбору на навчання.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся ректор Житомирської політехніки Віктор ЄВДОКИМОВ та директор Наукового ліцею Житомирської політехніки Наталія ВЕНЦЕЛЬ. Під час урочистостей юні ліцеїсти проголосили присягу ліцеїста Наукового ліцею Житомирської політехніки та урочисто були прийняті в родину університету. Вітаємо!

Від імені колективу університету Віктор ЄВДОКИМОВ нагородив меценатів Державного університету «Житомирська політехніка» Олега ГОЛОВІЙЧУКА та Валерія БУРКІВСЬКОГО подяками та фірмовими годинниками за створення позитивного іміджу та розвиток матеріально-технічної бази університету! Завдяки саме їм стало можливим розміщення та осяяння вогнями надзвичайної окраси нашого парку – вежі у вишиванці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */