1 вересня відбулися збори трудового колективу Житомирської політехніки

Shares

Новий навчальний рік традиційно розпочато  у Державному університету «Житомирська політехніка» із проведення зборів трудового колективу в присутності органів студентського самоврядування. Головуючою на зборах була обрана перший проректор університету Оксана Олійник. До порядку денного зборів увійшли наступні питання: підсумки Вступної кампанії 2021 року та плани університету на наступний навчальний рік, розгляд та затвердження Антикорупційної програми університету на 2021-2023 рр, підготовка проекту Колективного договору університету, різне.

У своєму виступі ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов підвів підсумки Вступної кампанії 2021, за результатами якої студентами університету за різними освітніми ступенями стали 2000 осіб. Висловив вдячність вступникам за вибір Житомирської політехніки та довіру до якості освіти у нашому університеті, а колективу університету за роботу. Також до відома колективу було доведено, що цього року родина університету поповнилась 103 ліцеїстами, які будуть навчатися у класах техніко-технологічного профілю з поглибленим вивченням математики та інформатики і класах суспільно-гуманітарного профілю з поглибленим вивченням іноземних мов.

Житомирська політехніка підтвердила свої позиції лідера вищої освіти України за обсягами державного замовлення від НАДС, отримавши на підготовку здобувачів вищої освіти за ступенем магістра спеціальності «Публічне управління та адміністрування» та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в цілому обсяги підготовки 11027 осіб.

Окрему увагу ректор зосередив на показниках ефективності діяльності Житомирської політехніки (система KPI університету), що містить відповідні рівні, стратегічні та результатні показники та програмі матеріально-технічного розвитку університету.

Віктор Євдокимов привітав нових членів трудового колективу університету та представив оновлену команду органів студентського самоврядування Житомирської політехніки на чолі зі студентським ректором Олексієм Пилипчуком. Також ректор вручив науково-педагогічним працівникам університету дипломи докторів наук, докторів філософії та атестати доцентів. За багаторічну роботу в університеті та з нагоди ювілею почесною грамотою Житомирської облдержадміністрації був нагороджений доцент Засік Григорій Борисович.

Нових перемог колективу у 2021/2022 навчальному році!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */