Збори менторів Житомирської політехніки 2021

Shares

31 серпня 2021 року в університеті представниками органів студентського самоврядування були організовані збори зі студентами старших курсів, які за гарною традицією та власним бажанням стали менторами для студентів-першокурсників.

В аудиторії 316 зібралося майже вісімдесят студентів, які представляють усі спеціальності та курси навчання Житомирської політехніки. Різні мотиви були у кожного з них для того, щоб наважитися на крок стати ментором. Проте головне завдання, яке об’єднало всіх – це бажання допомогти першокурсникам швидше адаптуватися до нових умов навчання та оперативно познайомити їх із Житомирською політехнікою.

Саме якісна співпраця між ментором, куратором та академічною групою є запорукою того, що перехід від навчання в школі до навчання у закладі вищої освіти буде доволі швидким.

У зустрічі з менторами взяли участь студентський ректор університету Олексій Пилипчук, студентські декани факультетів, керівник Центру культури студентської молоді Світлана Саннікова та проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Олена Денисюк.

Успіхів нашим менторам у роботі з академічними групами! Всі першокурсники можуть познайомитися зі своїми менторами вже 1 вересня під час урочистостей в університеті. До зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */