Команда Житомирської політехніки – вдруге володар Кубку “Поліський дракон”

Shares

18 вересня 2021 року у Гідропарку відбувся Всеукраїнський спортивно-оздоровчий фестиваль з веслування на човнах «Дракон» «Поліський Дракон». У змаганнях взяла участь 31 команда з міста Житомира та різних регіонів України. Кількість учасників – понад 400 осіб.

Традиційно, на фестивалі змагалась команда Житомирської політехніки. Змагання цього року були напруженими як ніколи, оскільки саме наша команда володар Кубку “Поліський дракон” попереднього року. Запливи  відбувались на дистанціях 200 м та 1000 м.

За результатами змагань, команда Житомирської політехніки підтвердила своє право на володіння цим поважним трофеєм серед аматорських команд. Житомирська політехніка – переможець Кубку “Поліський дракон” 2021 року.

Перемогу для команди університету вибороли Сич Сергій (капітан команди), Гресь Марина,  Коломійчук Віктор, Форманюк Анна, Савіцький Владислав, Олійник Олександр, Камських Олександр, Теленков Максим, Брежнєв Віталій, Бахмат Віоріка, Шарий Владислав, Іванова Анна  та Савінська Каріна! Дякуємо команді та кожному з ВАС окремо!

Житомирська політехніка висловлює вдячність тренеру Дмитру Михайловичу Морозу за підготовку команди до змагань! В черговий раз, команда ствердилися у допомозі та фінансовій підтримці ректора університету Віктора Валерійовича Євдокимова! Дякуємо!

З впевненістю крокуємо далі! Бажаємо команді нових спортивних вершин!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */