Відкриття першого новітнього набору слухачів курсів з професійної реадаптації учасників АТО/ОСС та членів сімей загиблих

Shares

17 вересня 2021 року в Житомирській політехніці відбулось урочисте відкриття першого новітнього для Житомирської області набору слухачів курсів з професійної реадаптації учасників АТО/ОСС та членів сімей загиблих.

Група слухачів із 23 осіб учасників АТО/ООС та членів сімей загиблих, розпочала участь у проєкті «Норвегія-Україна» за умов співфінансування з обласного бюджету та бюджетів шести об’єднаних територіальних громад за спеціальністю «Підприємництво та web-технології у бізнесі».

Бюджетні кошти покривають витрати на професійну перепідготовку учасників на базі Державного університету «Житомирська політехніка». Роботу громадської організації «Центр конверсії та професійної адаптації» в напрямі психологічної та правової адаптації, сприяння у працевлаштуванні та відкритті власного бізнесу фінансує Міжнародний фонд соціальної адаптації з бюджету проєкту «Норвегія-Україна».

Завдяки долученню до Проєкту на умовах співфінансування Малинської міської ради, Новогуйвинської селищної ради, Іршанської селищної ради, Черняхівської селищної ради, Березівської сільської ради та Новоград-Волинської міської ради, суттєво збільшилася кількість осіб, які мають можливість отримати послуги з професійної перепідготовки та соціальної адаптації в житомирському регіоні, та є важливим кроком на шляху інтеграції проєкту «Норвегія-Україна» в державну систему.

Протягом трьох місяців слухачі отримають практичні навички та необхідну теоретичну базу для розкриття їх підприємницьких здібностей та ініціатив. Слухачі дізнаються: як розпочати свій бізнес; як зробити бізнес унікальним; де взяти гроші та як залучити співфінансування; як розробити та просунути свій бренд на ринок; як формувати бюджет та як створити сайт з нуля.

Після завершення навчання слухачі отримають Диплом про участь в програмі «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему (NUPASS)» від Міністерства Закордонних Справ Норвегії та Міністерства Оборони Норвегії; Сертифікат про завершення програми від Державного університету «Житомирська політехніка» (Україна) при підтримці Школи бізнесу НОРД Університету (Норвегія) за фінансової підтримки Міністерства Закордонних Справ Норвегії; Свідоцтво про освітньо-професійну перепідготовку від Державного університету «Житомирська політехніка» обсягом 500 год.

Бажаємо партнерам Проєкту плідної співпраці, а слухачам успіхів в опануванні нових знань, які вони зможутьреалізувати на користь своїх родин та громад!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */