Житомирська політехніка долучилась до Всесвітньої акції “World Cleanup Day 2021”

Shares

17 та 18 вересня 2021 року студенти та викладачі Житомирської політехніки разом із мільйонами активістів з 180 країн світу вийшли на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», девізом якої є «Побачив? Прибери!»

До акції долучились представники всіх факультетів Житомирської політехніки, учні Наукового ліцею університету та Житомирського міського колегіуму, які прибирали територію починаючи від Монумента Слави і закінчуючи гуртожитками Житомирської політехніки, а також в районі розміщення Житомирського міського колегіуму.

Організатор акції Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine». Координатори прибирання від університету – заступник декана ГЕФ, доцент кафедри екології Анна КІРЕЙЦЕВА та студентський декан ГЕФ Вікторія Медведєва.

17 вересня на зазначених територіях було визначено сім локацій, прибирання на яких координували волонтери: студенти Житомирської політехніки М. Кравець (ГГ-24м), О. Шпакович (ЕО-38), Д. Виговський (РР-47), А. Дячук (ЕО-39), Т. Ковбасюк (РР-50), С. Веремійчик (ЕО-38), С. Коновалюк (ЕО-39), А. Степанчук (ТЗНС-39), а також практичний психолог Наукового ліцею університету М. Гетманська, та педагог-організатор Житомирського міського колегіуму Ю. Котенко.

В цілому у прибиранні на локаціях взяли участь понад 300 здобувачів освіти університету та учнів. Разом, великою родиною студентів, волонтерів та викладачів ми зробили цей маленький внесок у наше чисте, здорове майбутнє.

А вже 18 вересня студенти Житомирської політехніки долучилися до прибирання Гідропарку за ініціативою молодіжного руху “Let’s do it Ukraine”. Дана акція покликана формувати культуру чистоти та в такий спосіб зменшити негативний вплив людини на довкілля.

Дякуємо свідомій молоді за еколого орієнтовану позицію! Це дає надію на краще майбутнє! Дякуємо керівництву університету, організаторам акції, волонтерам, студентам та викладачам за небайдужість до вирішення проблем довкілля. Ми-найкращі!

#World_Cleanup_Day_2021

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */