Випуск студентів-магістрів Житомирської політехніки з Республіки Казахстан за спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніка»

Shares

Результатом міжнародної співпраці  Державного університету “Житомирська політехніка” та НАО «Казахський національний дослідний технічний університет імені І.К. Сатпаєва» став перший випуск студентів магістратури за спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніка» факультету інформаційно-комп’ютерних технологій.

Житомирська політехніка протягом 2020-2021 років здійснювала підготовку студентів-іноземців із Республіки Казахстан на ІІ (магістерському) рівні. Як підсумок наполегливої праці студентів та викладачів, 17 червня 2021р. на кафедрі біомедичної інженерії та телекомунікацій відбувся успішний захист кваліфікаційних робіт.

Пройшовши нелегкий шлях навчання в Україні, але цікавий та багатий на подорожі, участю у співочому фестивалі “Пісенний спас 2020”, студенти Казахстану з нетерпінням чекали урочистої події вручення дипломів.

29.06.2021 року випуск минув у святковій атмосфері з привітанням від керівництва університету, випускової кафедри та представників викладацького складу.

Взаємні спогади та побажання успіхів на майбутнє у професійному й особистому житті додали неймовірних емоцій та смутку про закінчення навчання в Україні. На згадку про університет та місто Житомир студенти-випускники отримати відео-привітання від викладачів і презентацію з фото про спільне навчання й відпочинок.

Бажаємо нашим іноземним випускникам нових професійних звершень та успіхів у всіх розпочатих справах!

#ЦеЖ_Політехніка

ФОТО з захисту

ФОТО з випуску

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */