У Житомирській політехніці відбувся випуск бакалаврів та магістрів

Shares

3 липня 2021 року у Державному університеті «Житомирська політехніка» відбулися урочистості з нагоди літнього випуску бакалаврів та магістрів 2021 року. Житомирська політехніка на святі випуску 2021 вітала випускників, їх родини та друзів, професорсько – викладацький склад університету.
Літній випуск Житомирської політехніки 2021 відвідали голова Житомирської обласної державної адміністрації Бунечко Віталій Іванович, перший заступник голови Житомирської обласної ради Дзюбенко Олег Миколайович та заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Бех Алла Миколаївна. Шановні гості привітали випускників та долучилися до вручення дипломів з відзнакою випускникам різних факультетів. Дякую нашим гостям за винайдену можливість відвідати знакову подію для університету та теплі вітання нашим випускникам та колективу викладачів.

Цього року успішно завершили навчання в університеті майже 1000 випускників, з них 60 осіб отримали дипломи з відзнакою. Пишаємося, що за гарною багаторічною традицією випускниками університету різних освітніх ступенів стали понад 70 військовослужбовців, учасників бойових дій та члени їх сімей.

Вітаємо всю родину університету з нагоди Випуску бакалаврів та магістрів 2021! Складний навчальний рік, що супроводжувався постійними викликами, завершився гарним святом!

Вітаємо випускників університету з їх особистим здобутком – отриманням такого бажаного диплому! В кожного з випускників була своя дорога на цьому шляху, проте колектив університету створював максимум можливостей для досягнення цієї цілі!

Успіхів! Добра! Продовження навчання в магістратурі або для отримання освітньо-наукового ступеня «доктора філософії»! Ваша Альма-матер впевнена в успішному майбутньому кожного з ВАС!

До зустрічі в університеті!

#ЦеЖ_Політехніка

ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */