“Еразмус+ /Мобільність: візит представників Університету Думлупинар до Житомирської політехніки”

Shares

В рамках міжнародної співпраці Житомирської політехніка та Університету Думлупинар (м. Кютаг’я, Туреччина) за проектом Еразмус+/Міжнародна мобільність, протягом 18-24 липня 2021 року університет відвідала делегація представників відділу міжнародних зв’язків партнерського університету: начальник відділу ‑ проф. Октай Шахбаз та віце-керівник центру «Європейських проектів» др. Вехбі Онур Демірчілєр.

Під час візиту відбулася серія зустрічей гостей з керівництвом університету, представниками гірничо-екологічного факультету, кафедри біомедичної інженерії та телекомунікацій, завідувачем Центру довузівської освіти та роботи з іноземними студентами.

Під час зустрічей, зокрема, було обговорено ряд важливих питань, що стосуються розвитку подальшої співпраці між ЗВО: щодо підготовки спільних наукових і освітніх проектів, спільних досліджень, конференцій і семінарів, можливості участі студентів в програмах академічного обміну, питань подвійного дипломування та наукового керівництва аспірантів, перспектив заснування турецького культурного центру на базі Житомирської політехніки тощо. Крім того, представники турецького ЗВО ознайомились з лабораторною базою Житомирської політехніки.

В рамках зустрічей було підведено підсумки даного проєкту та намічено план реалізації нового проєкту мобільності на період 2020-2023 років. Представники університетів-партнерів обговорили спільні пріоритети інтернаціоналізації, узгодили тематику спільних проектних заявок в рамках конкурсів програм Erasmus+ KA2/CBHE та Horizon Europe на найближчі роки.

Бажаємо партнерам плідної співпраці та успішної реалізації всіх спільних задумів!

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */