“Еразмус+ /Мобільність: візит представників Кіпрського інституту маркетингу/КІМ (м. Нікосія/Лімасол) до Житомирської політехніки”

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» плідно працює у напрямку розширення кола партнерів серед європейських закладів вищої освіти. Початком такої співпраці Житомирської політехніки з Кіпрським інститутом маркетингу/КІМ (м. Нікосія/Лімасол) у 2019 р. послужило підписання договору про співпрацю між навчальними закладами в рамках підготовки спільного проєкту Еразмус+/Мобільність.

2020 рік увінчався успіхом для закладів вищої освіти, адже проєктну заявку було затверджено представництвом Європейскоі Комісії. Даний проєкт передбачає реалізацію мобільностей в рамках спеціальностей економічного профілю наявних в нашому і партнерському навчальних закладах.

Протягом 19-23 липня 2021 р. до «Житомирської політехніки» завітала делегація Кіпрського інституту маркетингу, яку очолила проф. Катріна Павлоу ‑ директор наукового бізнес центру, Константінос Константіноу – академічний координатор по роботі зі студентами ОР «Бакалавр» та Джорджія Трасівулу ‑ викладач, фахівець у сфері соціальної психології. Делегація представників КІМ мала можливість представити роботу, якою інститут займається вже протягом 43 років.

Візит представників Кіпрського інститут маркетингу до Державного університету «Житомирська політехніка» виявився насиченим на події.

У рамках започаткованої співпраці між навчальними закладами відбулася зустріч з представниками факультету бізнесу та сфери обслуговування під час якої координатор програми від Житомирської політехніки – декан факультету, професор Тарасюк Галина Миколаївна та завідувачі кафедр обговорили план дій щодо імплементації проекту: порядок реалізації міжнародних академічних мобільностей, можливості подальшої співпраці шляхом розробки та впровадження програми подвійних дипломів, підготовку спільних публікації, тощо.

В свою чергу, представники відділу міжнародних зв’язків та іноземні представники поділилися досвідом організації роботи при підготовці та реалізації проєктів академічної мобільності.

Цікавою виявилася екскурсія на АТ “Житомирський маслозавод” (компанія “Рудь”), під час якої гості ознайомилися з виробничим процесом.

Реалізація даного проєкту триватиме впродовж 2021-2022 н.р. Впродовж даного часу планується здійснити взаємні обміни студентів і викладачів. Слідкуйте за інформацією на сайті університету щодо оголошення конкурсів на участь в академічних обмінах за даним проєктом.

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */