1-й всеукраїнський форум “Інновації в сучасних системах опалення, водопостачання, очистці води та генерації теплової енергії”

Shares

22-24 липня 2021 року у Житомирській політехніці відбувся перший всеукраїнський форум “Інновації в сучасних системах опалення, водопостачання, очистці води та генерації теплової енергії”.

На запрошення організатору форуму, “Ліга Інсталяторів” (ТОВ “Магія Комфорту”), на форумі зібрались провідні компанії, виробники та дистриб’ютори опалювальної, енергогенеруючої, водопідготовчої техніки, комплексних рішень для розумних будинків та підприємств.

Протягом трьох днів було проведено 35 грунтових презентацій у форматі семінарів, близько двох десятків демонстраційних стендів з практичною частиною. Сьогоденні потреби у створені, розвинених, розподілених систем автоматики вимагають підвищення рівня знань у проектуванні, налаштуванні та програмуванні.

За результатами форуму погоджено підписання меморандуму про інформаційну, організаційну та навчальну співпрацю, розвиток ринку праці. Попередньо погоджено проведення наступного форуму у схожому форматі на наступний рік.

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */