У Житомирській політехніці відбувся захист доктора філософії за спеціальністю 072 “Фінанси, банківська справа та страхування”

Shares

25 червня 2021 р. в Спеціалізованій вченій раді ДФ 14.052.006 Державного університету «Житомирська політехніка» відбувся успішний захист дисертації Роєвої Ольги Сергіївни на тему: «Облік і аудит запасів в управлінні інноваційною діяльністю підприємства», поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 071 – Облік і оподаткування.

Роєва Ольга Сергіївна – аспірант (PhD) кафедри аудиту, обліку та оподаткування Центральноукраїнського національного технічного університету.

Науковий керівник – Шалімова Наталія Станіславівна, доктор економічних наук, професор, професор кафедри аудиту, обліку та оподаткування, декан факультету обліку та фінансів Центральноукраїнського національного технічного університету.

Спеціалізована вчена рада ДФ 14.052.006 була створена у кількості 5-ти осіб (наказ МОН України № 566 від 24 травня 2021 р.):

  1. Грицишен Димитрій Олександрович, д.е.н., професор, Державний університет «Житомирська політехніка», голова ради.
  2. Легенчук Сергій Федорович, д.е.н., професор, Державний університет «Житомирська політехніка», рецензент.
  3. Вигівська Ірина Миколаївна, к.е.н., доцент, Державний університет «Житомирська політехніка», рецензент.
  4. Норд Ганна Леонідівна, д.е.н., професор, Чорноморський національний університет імені Петра Могили, опонент.
  5. Ізмайлов Ярослав Олексійович, д.е.н., професор, Університет державної фіскальної служби України, опонент.

На підставі результатів таємного голосування спеціалізована вчена рада присуджує Роєвій Ользі Сергіївні ступінь доктора філософії з галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування».

Роєва Ольга Сергіївна та її науковий керівник д.е.н., проф. Шалімова Наталія Станіславівна висловлюють щиру вдячність керівництву Державного університету «Житомирська політехніка» в особі ректора д.е.н., проф., Заслуженого діяча науки і техніки України Євдокимова Віктора Валерійовича. Також окремі слова подяки висловлюють першому проректору, д.е.н., проф. Олійник Оксані Вікторівні.

Велика вдячність опонентам д.е.н., проф. Норд Ганні Леонідівні та д.е.н., проф. Ізмайлову Ярославу Олексійовичу за професіоналізм, об’єктивну оцінку, надання відгуків та опонування дисертації.

Дякуємо шановній голові спеціалізованої ради, д.е.н., проф. Грицишену Димитрію Олександровичу та її членам – д.е.н., проф. Легенчуку Сергію Федоровичу, к.е.н., доц. Вигівській Ірині Миколаївні, які рецензували дисертацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */