Команда Житомирської політехніки – срібний призер Кубку України з пляжного футболу серед команд ЗВО

Shares
Спортивні здобутки університету стрімко поповнюються. Неочікувані нагороди, але від того ще більш радісні!

Команда Житомирської політехніки – срібний призер Кубку України з пляжного футболу серед студентів ЗВО! Срібні нагороди нашим хлопцям принесла в суботу перемога по пенальті 2:1 (основний час 4:4, додатковий 5:5) над командою Національного університету “Одеська Морська Академія”. В перші дні змагань була поразка у овертаймі 4:3 (3:3 основний час) від команди Національного університету харчових технологій та перемога 6:2 над командою Запорізького національного університету.
Змагання відбувалися протягом 23-26 червня у сонячному місті Чорноморськ (Одеська область). Стрімкі, цікаві та захоплюючі матчі. Спортсмени впевнено йшли до своєї мети, адже були націлені лише на перемогу!
Дякуємо організаторам змагань та Президентові Всеукраїнської футбольної асоціації студентів Івану Крулько за неймовірну атмосферу та можливість взяти участь командою в даному турнірі! Дякуємо кожному футболістові Політехніки на чолі з капітаном Андрієм Гвоздем за здобуток! Дякуємо тренеру команди Сергію Петровичу Гвоздю за мудрі настанови та координацію гри! Вітаємо всіх причетних із срібними нагородами Кубку України!
Нових перемог команді та Житомирській політехніці!
#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */