День молоді 2021 у Гідропарку: участь Житомирської політехніки

Shares

Університет та молодь – між ними точно можна ставити дорівнює. З радістю команда університету та студенти сьогодні долучилися до святкування Дня молоді в Гідропарку. Цікаві локації, значна кількість відвідувачів, зустрічі з випускниками та потенційними абітурієнтами. Дякуємо Житомирській міській раді за актуальний захід, а всім учасникам, що зробили його живим та непересічним!

Основна локація університету  – це заходи на території Зеленого театру (лекції, майстер-класи, концерт, вірші, гітара), що є проектом студентів університету в рамках Майстерні міста 2020. Протягом дня з 13.00 до 20.00 наші студенти дарували всім бажаючим освітні та творчі подарунки і створювали атмосферу свята!

Також на території Гідропарку була розміщена фотозона від університету, волонтери ГЕФу проводили майстер-клас з декорування ЕКО-торб та була представлена цікава локація  від студентської лабораторії Mech Lab.

Крім того,  протягом дня наші волонтери та студенти-іноземці прогулювались Гідропарком, активно спілкувалися з усіма бажаючими та долучалися до локацій, що були представлені на території.

# ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */