Представники Житомирської політехніки завітали на випуск до старшокласників міста Коростень

Shares

27 червня 2021 року представники приймальної комісії та студенти Житомирської політехніки долучилися до урочистостей з нагоди святкування випуску старшокласників міста. В цілому на заході були присутні понад 500 випускників.
Випускники та їх батьки, отримавши результати ЗНО, потребують детальної та фахової допомоги щодо їх наступних кроків під час Вступної кампанії 2021 року. Вони мають дуже багато запитань, а фахівці Житомирської політехніки та студенти – мають відповіді та особисті приклади.

Окрім особистого спілкування, випускники, їх батьки отримали інформаційні матеріали про освітні програми університету та основні дати Вступної кампанії 2021. Крім того, вперше для всіх присутніх була презентована розробка студентської лабораторії MechLab Житомирської політехніки, що буде представлена у експозиції Інтерактивного музею науки університету.

Вітаємо випускників із нагоди отримання ними свідоцтв про повну загальну середню освіту, бажаємо лише здійснення їх мрій під час вступної кампанії та запевняємо, що двері Житомирської політехніки – відкриті для ВАС! До зустрічі!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */