Візит Народного депутата України у Житомирську політехніку

Shares
Народний депутат України Пушкаренко Арсеній Михайлович 31 березня 2021 року з візитом відвідав Державний університет «Житомирська політехніка».

Арсеній Михайлович зустрівся з ректором університету, ознайомився з матеріально-технічною базою Житомирської політехніки. Особливу увагу під час знайомства з університетом було приділено науковим лабораторіям та Інтерактивному музею науки і технологій «Політехнік».
Також обговорювалися питання співпраці державних та місцевих органів виконавчої влади, функціонування закладів вищої освіти в умовах сьогодення, міграції молоді з регіону тощо. Питання міграції молоді з регіону є актуальним як ніколи, особливо на початку Вступної кампанії 2021 року. Одним з рішень даного питання є створення на базі університету Наукового ліцею Державного університету «Житомирська політехніка». Функціонування відповідного ліцею збільшить можливості для обдарованої молоді не лише якісно навчатися у 10-11 класах, а й вже займатися науковою роботою. Саме таке поєднання освіти та науки має мотивувати молодь здобувати вищу освіту у закладах вищої освіти регіону та й в подальшому будувати свою професійну кар’єру на Житомирщині.
Дякуємо нашому гостю за винайдену можливість відвідати Житомирську політехніку! Впевнені у подальшій плідній співпраці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */