Науковий гурток «Club of criminal law» Житомирської політехніки

Shares

11 лютого 2021 року, з метою активізації наукових досліджень та популяризації академічної доброчесності, керівник гуртка Олександр Острогляд виступив спікером заходу організованого Лігою студентів Асоціації правників України «Тема: Як жити в мирі з «антиплагіатною» програмою?». Члени гуртка виступили в якості активних запитуючих слухачів.

25 лютого 2021 року представники Club of Criminal Law організували та провели вебінар: «Психологія злочинця. Особистість злочинця». Спікерами виступили представники відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Івано-Франківській області.

З метою інформування про можливості протидії насильству та аналізу змін до Кримінального кодексу України пов’язаних з імплементацією Стамбульської та Ланцаротської конвенцій 18 березня 2021 року представники Club of Criminal Law організували та провели вебінар «Психологічне насилля в побуті та на роботі Домашнє насильство». Спікерами виступили керівник гуртка Олександр Острогляд та представники відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Івано-Франківській області.

В рамках даного вебінару також було проінформовано студентів про особливості дотримання правил дорожнього руху при мандрівці за межі України, а також конкурсні передумови служби у Патрульній поліції України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */