Студентки ФБСО – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»

Shares

У Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності  «Туризм». Для участі у фінальному етапі конкурсу запрошення отримали 24 учасника, в тому числі студенти факультету бізнесу та сфери обслуговування Житомирської політехніки Дарія Журавська (гр. ЗТЗ-20-1м) та Анастасія Ткачук (гр. ТЗ-4). В цілому на конкурс було представлено 100 наукових робіт від 107 авторів із 59 закладів вищої освіти 21 регіону України.

На підсумковій науково-практичній конференції Дарія Журавська виступила з презентацією своєї наукової роботи на тему «Реклама як засіб просування турпродукту в паломницькому туризмі» (науковий керівник – завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, к.е.н., доцент Юлія Давидюк), в якій представила ґрунтовні пропозиції щодо актуалізації у сучасних умовах маркетингової комунікаційної діяльності паломницького центру «У руках Марії», одним із напрямів діяльності якого є організація та проведення паломницьких турів.

Анастасія Ткачук, в межах виконаного наукового дослідження на тему «Розвиток гастрономічного туризму в Житомирській області» (науковий керівник –к.е.н., доцент Ольга Мілінчук), презентувала членам журі та учасникам конкурсу авторський гастрономічний тур Житомирщиною.

За результатами Всеукраїнського конкурсу, студентки Житомирської політехніки здобули призові місця: Дарія Журавська отримала диплом переможця ІІ ступеня, Анастасія Ткачук – ІІІ ступеня.

Список переможців конкурсу

Вітаємо наших студенток з науковими досягненнями та бажаємо їм подальших успіхів й перемог у наукових пошуках!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */