Студент Житомирської політехніки – учасник XVI літньої Універсіади з дзюдо

Shares

За інформацією Федерації дзюдо України, з 23 по 25 квітня 2021 року у Палаці студентського спорту Сумського державного університету відбулася XVI літня Універсіада з дзюдо. Змагання налічували 101 учасника –  представники більше 20 закладів вищої освіти з Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Дніпропетровської, Житомирської і інших областей. Відзначимо, що на Універсіаді виступали й члени збірної України з дзюдо, які в даний час є студентами.

Універсіада проводилася з метою стимулювання розвитку фізичної культури та спорту, зокрема дзюдо, у закладах вищої освіти, масового залучення здобувачів вищої освіти до занять спортом, підготовки до участі у XXXI Всесвітній літній Універсіаді (FISU World University Games).

Житомирську політехніку та заклади вищої освіти Житомирщини на змаганнях представляв Черниш Микола, студент-першокурсник факультету бізнесу та сфери обслуговування (група ФБС-6). Микола виступав у ваговій категорії 73 кг та зайняв сьоме місце підсумкове місце. Впевнені, що спортивні перемоги чекають Миколу у найближчому майбутньому, а ця Універсіада є безцінним досвідом. Спортивних успіхів у майбутньому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */