Лекція від стейкхолдера за спеціальністю «Гірництво» на тему «Інжиніринг у сфері геодезії та геології»

Shares

20 квітня 2021 року студентам гірничо-екологічного факультету Державного університету «Житомирська політехніка» освітніх ступенів “молодший бакалавр”, “бакалавр” та “магістр” спеціальності 184 Гірництво (освітні програми “Гірництво”, “Розробка родовищ та видобування корисних копалин” та “Маркшейдерська справа”) було проведено онлайн-лекцію на тему «Інжиніринг у сфері геодезії та геології».

Лекцію провів стейкхолдер університету Дмитро Гуменюк, директор ТОВ «Еліт-центр», який займається діяльністю у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах.

У онлайн-заході взяли участь близько сорока студентів різних курсів спеціальності 184 Гірництво. Під час активного обговорення, студенти отримали відповіді на ряд актуальних питань: «На що саме звертають увагу служби Держпраці при перевірці відвалоутворення?», «Які можливості працевлаштування на сьогодні?», «Якими компетенціями повинен володіти випускник, щоб без досвіду роботи зацікавити роботодавця?», «Хто має право подавати заявку на отримання сертифікату «інженер-геодезист» та які етапи його отримання?» тощо.

Дякуємо Дмитру Володимировичу за винайдену можливість провести неймовірно цікаву лекцію для студентів Житомирської політехніки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */