Підсумки участі футзальної команди “Політех” у ВЧМ Житомира з футзалу серед чоловіків сезону 2020/2021

Shares

У жовтні 2020 року стартував Відкритий чемпіонат міста Житомира з футзалу серед чоловіків сезону 2020/2021. В цілому у чемпіонаті взяли участь 56 аматорських команд. Футзальна команда Державного університету “Житомирська політехніка” вже другий рік поспіль виступала у Елітному дивізіоні чемпіонату.

Карантинні умови останнього року, пов’язані з COVID-19, внесли свої корективи у хід чемпіонату. Вперше відбувалась якісна онлайн-трансляція матчів команд як з ФОКу, так і Динамо. Дякуємо АФЖО за таку можливість. Проте глядачі були обмежені у можливості відвідувати ігри та підтримувати своїх гравців у більшості матчів сезону. Окремі ігри переносились, були певні особливості й тренувального процесу.

Протягом сезону у команди “Політех” були й перемоги та нічиї з лідерами, очікувані перемоги, але й незрозумілі та необов’язкові програші на останніх секундах матчів.

Відзначимо, що першу гру у цьому чемпіонаті команда “Політех” програла ФК Форца 1:3, останню ж виграла у цієї ж команди з рахунком 1:0. Єдиний гол у заключній грі ВЧМ команда забила, граючи п’ятим гравцем за 6 секунд до фінального свистка арбітра. Автор переможного гола – капітан Андрій Гвоздь. Ця перемога і вирішила долю Політеху у сезоні 2020/2021 – 8 місце та 21 заліковий пункт за підсумками змагань.

Як видно з турнірної таблиці, чотири перші команди ВЧМ Житомира ще й досі не зіграли свої підсумкові матчі та не визначили переможця Елітного дивізіону цього сезону. Решта ж команд чемпіонату вже розмістилися на своїх підсумкових сходинках. Бачимо, що між командою, яка зайняла 5те та 8ме місце – різниця лише в два залікових очки й остаточні місця визначились лише у 18му турі ВЧМ.

Відзначимо, що завдання мінімум команда “Політех” цього сезону досягла – зберегла прописку у Елітному дивізіоні на наступний сезон. Стратегічне завдання на наступний сезон – переноситься з поточного сезону та залишається в силі й надалі. Статистична інформація команди наведена нижче (на підставі інформації АФЖО). З океремими відео-записами матчів команди можна ознайомитися як на youtube-каналі АФЖО, так і Житомирської політехніки.

Найкращими бомбардирами сезону стали Руслан Стукал – 11 голів, Артем Лозовий – 8 голів та Артем Сохацький – 7 голів. В цілому гравці команди забили у чемпіонаті 49 голів, пропустили 59.

Дякуємо кожному гравцю Політеху за самовіддану працю та в цілому за успішний чемпіонат. Дякуємо тренерському штабу команди, в особі тренера Сергія Петровича Гвоздя та капітана Андрія Гвоздя, за підготовку команди, постійну мотивацію та “тонус” для гравців! З професійним керівництвом грою Сергія Петровича та відчуттям “футзального моменту”,  команда цього ВЧМ була зовсім іншою! Дякуємо!

Дякуємо всім нашим вдобівальникам за постійну підтримку, любов  та розуміння!

Команда “Політех” висловлює вдячність ректорові Житомирської політехніки Віктору Євдокимову, першому проректорові – Оксані Олійник, начальнику Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірині Ковальчук за постійну підтримку команди та її гравців!

“Політех” шукає підсилення в команду для участі у наступних змаганнях! Запрошуємо студентів Житомирської політехніки до тренувань з футзалу! Станьте частиною команди “Політех”!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */