Круглий стіл зі стейкхолдерами за спеціальністю «Автомобільний транспорт»

Shares

15 квітня 2021 року в онлайн-форматі відбувся круглий стіл з обговорення проектів освітніх програм за ступенями бакалавра і магістра за спеціальноістю «Автомобільний транспорт».

У заході взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри автомобілів і транспортних технологій, здобувачі вищої освіти спеціальності «Автомобільний транспорт» денної та заочної форм навчання і роботодавці: Нечипорук Валерій (виконавчий директор компанії «Союз Автомотів»), Степанюк Роман (керівник сервісної служби компанії «Тойота Центр Житомир «Стар-Кар»), Рябчук Володимир (технічний директор компанії «Інтер Авто Центр»), Башинський Дмитро (директор компанії «TIR-market»), Деркач Олег (генеральний директор компанії «Житомир-Авто»), Бака Олег (технічний директор компанії «Шеріфф»).

Зустріч передбачала презентацію проектів освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів за спеціальністю «Автомобільний транспорт» та обговорення її змісту з учасниками. Особлива увага була зосереджена на сучасних умовах праці фахівців транспортної сфери та тих компетентостях, якими вони повинні володіти.

Крім представників підприємств транспортної галузі міста Житомир, активну участь в обговоренні освітніх програм взяли й студенти відповідної спеціальності.

За результатами обговорення були визначені напрями подальшої співпраці з компаніями, представники яких були присутні на зустрічі. Це і залучення фахівців компаній до участі у освітньому процесі, і проходження практик студентів Житомирської політехніки на підприємствах, а також інші напрями співпраці.

Ряд слушних зауважень щодо змісту освітніх програм було прийнято до уваги і буде враховано при формуванні освітніх програм на 2021 рік вступу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */